Sillanrakentajana arjen kestävyysmurrokseen

Inspiraationa alikulutus

Yritykset tähtäävät jatkuvasti parempaan tulokseen ja ihmiset parempaan elintasoon useinkaan miettimättä ”paremman” vaikutusta ympäristöön. Ongelma on se, että maapallomme resurssit ovat rajalliset ja maapallon sietokyvyllä on yläraja. Tästä meitä muistuttaa vuosittain maailman ylikulutuspäivä, joka on aikaistunut vuosi vuodelta. Mielestämme tämä kehitys tulee muuttaa päinvastaiseksi. Työtämme on tehdä toiminnastasi ympäristöystävällisempää ja elämästäsi helpompaa kestävillä ratkaisuilla. Siksi syntyi Murrost.

Kohti arjen kestävyysmurrosta

Me Murrostilla kehitämme kierto- ja jakamistalouteen pohjautuvia palveluita, jotka vauhdittavat kestävyysmurrosta arjessa. Vaikutamme erityisesti ruohonjuuritasolla muuttamalla ihmisten asumis- ja kulutustottumuksia ekologisesti ja sosiaalisesti kestävimmiksi. Palveluidemme avulla jokaisella on mahdollisuus ottaa askel kohti kestävämpää ja parempaa arkea. Pystymme murrokseen vain yhdessä.

Kestävästi kokeillen

Tahdomme näyttää esimerkkiä omalla toiminnallamme ja tukea kestävän kehityksen tavoitteita jokaista päätöstä tehdessämme. Olemme avoimia niin onnistumisistamme kuin epäonnistumisistakin. Meitä eteenpäin vie rohkeus kokeilla ja luoda uutta, mutta pyrimme minimoimaan riskit hyvällä taustatutkimuksella. Kokeilu ja onnistuminen kerrallaan kohti murrosta.

Murrostiimi

Tässä on ennakkoluuloton ja innovatiivinen tiimimme, jota ajaa eteenpäin halu toimia paremman huomisen puolesta.

Antti Herkman
Perustaja ja hallituksen puheenjohtaja

Vera Nieminen
Perustaja

Roosa Liias
Perustaja

Miisa Hiltunen
Perustaja

Seuraa matkaa kohti murrosta

Tilaa uutiskirjeemme

Saa viimeisimmät tiedot Share & Save -palvelun kehityksestä ja uusista palveluistamme.

Liity tekemään murrosta

Kiinnostaako inspiroiva työ kestävämmän tulevaisuuden puolesta, yhdessä mahtavan porukan kanssa ja osana kehittyvää startupia?

Etsimme tällä hetkellä tiimiimme erityisesti tekijää, jolta löytyy osaamista ohjelmistokehityksestä.

Työnkuva räätälöidään juuri sinulle sopivaksi oman osaamisesi, resurssiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työssämme on kyse pitkälti uuden luomisesta, itsensä haastamisesta ja jatkuvasta kehittymisestä. Varmaa on, että meillä on mahdollisuus omien ideoiden kehittämiseen. Mikä parasta, olet konkreettisesti mukana rakentamassa murrosta kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Kiinnostuitko? Laita meille sähköpostia alla olevaan osoitteeseen, niin jutellaan lisää!

info@murrost.fi