Toinen pilottikokeilu TOAS Tuulanhovissa

Olemme innoissamme saadessamme ilmoittaa, että käynnistämme maanantaina 15.11. Share & Save –tavaroiden yhteiskäyttöpalvelustamme toisen pilotin Tampereen opiskelija-asuntosäätiön kohteessa, TOAS Tuulanhovissa! 

Share & Save -palvelu tarjoaa helpon ja kannattavan vaihtoehdon tavaroiden omistamiselle. Tuulanhovin asukkaat voivat pilotin aikana vuokrata palvelun kautta erilaisia kodintarvikkeita, harrastusvälineitä ja työkaluja. 

Pilottikokeilu alkaa ma 15.11.2021 ja päättyy su 27.2.2022. 

Ratkaisuja tulevaisuuden asumiseen 

Kehittämämme palvelun tarkoituksena on tehdä ihmisten elämästä helpompaa ja ympäristöystävällisempää kestävillä ratkaisuilla. 

Share & Save –palvelua on kahdeksan kuukauden ajan pilotoitu myös TOAS Pekolan asuinkohteessa. TOAS Pekolan sekä TOAS Tuulanhovin pilotit ovat osa JAKAJAT-hanketta, jossa luodaan uusia ratkaisuja tulevaisuuden asumisen ja liikkumisen tarpeisiin. 

Toisen pilotin käynnistyminen on askel kohti palvelun lanseerausta, sillä palveluun on tehty parannuksia esimerkiksi ohjelmiston osalta. Näin käyttökokemus vastaa entistä valmiimpaa.

Tavaroiden yhteiskäyttöpalvelu sinunkin asuinkohteeseesi? 

Haluaisitko sinäkin tavaroiden yhteiskäyttöpalvelun asuinkohteeseesi, oli se sitten TOAS, POAS tai jokin muu? Jätä meille yhteydenottopyyntö täältä tai ole suoraan yhteydessä asunnontarjoajaasi!